Annan lymfaterapiahoitoa Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lääkäriasemalla ja teen myös kotikäyntejä.

Toimin lymfaterapeuttina Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen lääkäriasemalla Hämeenkatu 5. Kadulta pääset  suoraan hissiin ja seitsemänteen kerrokseen ilman hankalia rappusia.  Ajan voit varata suoraan netistä tai soittamalla ajanvarausnumeroon 03 2499200. Tervetuloa hoitooni !

Lymfaterapia on turvotusten hoitoa sekä kehon puolustusjärjestelmän tehostamista.

Lymfatarapiaa tarvitset  esim. leikkauksen-, tapaturman-, ja syöpähoitojen jälkeen tai kroonisten sairauksien hoitoon. Myös raskausaika aiheuttaa usein turvotusta. Kun imusuonijärjestelmä ylikuormittuu niin varsinaiset ongelmat ilmaantuvat usein myöhemmin.  Lymfaterapialla ja ammattilaisen antamalla  terveyden edistämistyöllä on ennaltaehkäisevä vaikutus  sairauksiin.   Hoidon yhteydessä saat hyvät kotihoito-ohjeet huomioituna  terveydentilasi ja voimavarasi.

Imusuonisto on kuljetusjärjestelmä joka toimii yhteydessä verenkiertojärjestelmän kanssa. Kun järjestelmän tehoa lisätään niin sinä voit paremmin.

Ihmisen kehossa on kaksi “putkistoa” verisuonisto ja imusuonisto. Lymfaterapialla tehostetaan imusuoniston toimintaa jotta kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee paremmin imusuoniin ja sitä kautta kehon muuhun nestekiertoon. Hoito on hyvin rentouttavaa ja miellyttävää terveyden edistämistä. Hoito tehostaa immuunipuolustusjärjestelmääsi ja ehkäisee parhaassa tapauksessa tautien syntymistä.

Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa

Suosittelen lymfaterapiahoitoa erityisesti vanhuksille, koska hoito on  miellyttävää ja hellävaraista kuntoutusta. OSTA LÄHEISELLESI LAHJAKSI LYMFATERAPIAHOITO.

Lymfaterapia on monen osa-alueen kokonaisuus. Lymfaterapiahoito koostuu käsin suoritettavasta miellyttävästä manuaalisesta lymfaterapiasta, kompressiohoidosta  ( lääkinnälliset tukisukat tai muut tukituotteet), liike- ja hengitystekniikan tehostamisesta, tarvittaessa ihon-sekä haavanhoidosta ja  yksilöllisestä terveyden edistämisen ohjauksesta.

KYSY LISÄTIETOJA

1 + 14 =

Toimipiste

Pirkanmaan Syöpäyhdistys Hämeenkatu 5 , 33100 Tampere, Ojustenkatu 15 b 10, 33270 Tampere, sekä tarvittaessa kotikäyntejä.

 

Soita

 Pirkanmaan syöpäyhdistys 03 2499 200 (ajanvarausnumero) tai nettiajanvaraus.

 Tarja Eskola 040 4178185 (tarvittaessa jätä viesti)

Lähetä sähköpostia

info@kotisairaanhoitoa.fi