Kotihoito sisältää kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua

Kotisairaanhoito tarkoittaa kotona tehtäviä lääkärin määräämiä terveydenhuollollisia hoitotoimia kuten lääkehoito, haavan hoidot, dreenit (laskuputket) , avanteet tai muut hoitoon liittyvät toimenpiteet sekä hoidon ohjauksen ja hoidon tulosten arvioinnin. Kotipalvelun tarkoitus on auttaa asiakasta ja perhettä arkipäivän askareissa tai muissa henkilökohtaisissa toiminnoissa.

Tarjoan sinulle laaja-alaista kotihoitoa, joka kattaa kotisairaanhoidon sekä kotipalvelun. Saat tarvitsemasi avun yhdeltä ihmiseltä joten hoitajasi ei vaihdu. Sitoudun olemaan sinun omahoitajasi. Näin voimme yhdessä arvioida terveyden tilaasi ja ennakoida sekä ehkäistä ongelmien syntymistä. Omahoitajanasi haluan edistää terveyttäsi suunnitelmallisesti sinulle ominaisella tavalla.

Tarvittaessa hankin ja jaan  lääkkeesi, sekä arvioin ja suunnittelen lääkehoitoasi.

Ihmisellä on vain yksi elämä, joten anna itsellesi mahdollisuus pyytää apua kun sitä tarvitset. Helppoa se ei aina ole, mutta viisasta se on. Kyse on sinun terveydestäsi ja ainutlaatuisesta elämästäsi. Vinkki! Pyydä omaisiltasi lahjaksi omasairaanhoitaja kotiisi. Lähden mielelläni kanssasi lääkäriin, teatteriin tai vaikka taidenäyttelyyn.